Case study

Nation House ‘Café 103’

  • Client:
    Selfridges & Co
  • Sector:
    Retail
  • Services:
    Design & Build
  • Contract duration:
    2 weeks
Premium retailer Selfridges’ flagship Oxford Street store underwent a £300m redevelopment project to create more sales floor space and to create an even greater opulence for the shopper.

The principal contract left a ‘white box’ area for us to redefine into a magical space for colleagues to replicate the opulence of the front of house scene.

We worked alongside designers to manufacture and fit-out a new colleague entrance café, testing feedback on many finishes until we reached a conclusive specification and could move into production.

Finest quality timber, exquisite marble and high quality fittings were used throughout with attention paid to every detail; the grain of the solid wood flowed in the same direction throughout.

We set up the whole café installation off site in a workshop where the client decision makers could visit to ensure they were happy before it was disassembled and shipped to London for on-site installation.

Working alongside other Joint Venture companies, we communicated and collaborated to ensure a smooth installation.

On completion, our client described it as ‘The cherry on top of the cake’.

Key Group

Unit 5c
Roundwood Industrial Estate
Ossett
Wakefield
West Yorkshire WF5 9SQ
  • 01924 269999
  • info@keygrp.co.uk
Created by HTP Digital